5 favoritter til ferien

 

 

Udover den almindelige hudpleje som man absolut ikke skal springe over i ferien, vel nærmere intensivere nu når der er lidt ekstra tid 😉 så tager jeg ikke afsted uden disse 5 produkter i feriekufferten.

  1. fugtmaske – fordi jeg ved min hud helt sikkert kan bruge den ekstra fugt, men også fordi man opholder sig i et andet land med et anden klima, så er det først og fremmest fugtniveauet i cellerne der skal optimeres for at huden opfører sig som den plejer. Det er en rigtig god ide at bruge den som natcreme (altså sove med masken) et par gange i løbet af en uge. Du vil også opleve, at din flotte brune kulør varer længere med en fugtmættet hud.
  2. Multiolie. Fordi den redder enhver ferie, da den nærmest kan hjælpe med alt fra barbering af både mænd og kvinder, hårkur, neglepleje, serum under dag eller natcreme, afrensning, fodbad, bodyolie og det bliver bare ved og ved. Køb den i rejsestrørrelse da den kan være svær at transportere i fuld størrelse.
  3. Solskinspudder. Fordi det ser så pænt ud når man har fået lidt kulør og så behøver jeg ikke at bruge hverken foundation eller concealer.
  4. Aftersun. Fordi jeg bruger den INDEN jeg kommer min solcreme på, da aftersun fungerer som et sikkerhedsnet for huden da det at have ekstra antioxidanter og fugt på huden, er med til at beskytte huden ekstra, og så er en aftersun som regel både lind, hurtigt absorberet og kølende på én gang (i modsætning til almindelig bodylotion. Bruger den selvfølgelig også om aftenen efter en lang dag i solen.
  5. Smukke neglelakker. Fordi når der er ferie er der endelig tid til at lægge dem på og få smukke hænder og fødder. Der er måske endda tid til at prøve flere af yndlingsfarverne.

         De 5 favortitter kan du lige nu spare 25% på Skinandtonic.dk – der er direkte links fra teksten til produkterne