Julefrokosten står for døren og du skal bare se skide godt ud. Her er Online Kosmetologens 5 tips til julefrokosten.

1. Sørg for at peele kroppen grundigt inden festen. De fleste har en eller flere kropsdele bare til julefrokosten, så må det jo godt være pænt at se på og rart at røre ved.

2. Fugt – Fugt – Fugt! Fugt kroppen godt med en lækker bodylotion (efter peelingen) og ansigtet enten med en fugtmaske (du kunne sove med den inden julefrokosten) eller med en fugt serum. Du vil uden tvivl stråle mere end du plejer fordi fugten giver masser af glød.

3. Lak på hænder OG fødder. Julefrokosten indbyder til at bruge de flotte mørke lakker man ellers sjældent får brugt. Lav en mini manicure, sørg for at få buffet rigtig godt på neglene, så lakken lægger sig flot og ensartet, og huske endelig topcoat, så lakken holder. Og ja, sørg også for at få lakeret tå neglene, man ved jo aldrig hvad der sker 😉 😉

4. Fokus på øjne eller læber. Når du lægger fest makeuppen, så vælg et fokus område, hvor du giver den ekstra gas med farverne. Hvis det er øjnene, er julefrokosten FESTEN hvor du kan lave de lækre smoky eyes uden at nogen vil synes det er for meget. Brug gerne en grå eyeliner, hvis du er til et lidt blødere look. Hvis det er læberne, så spring ud i den knaldrøde læbestift, hvis det klær’ dig, eller prøv at komme mere på end du plejer,  evt en lidt mørkere gloss. Du kunne også prøve at lægge en lipliner, så læberne bliver mere markeret.

5. Sidst men ikke mindst, så skal du dufte godt. På med ynglingsparfumen. Tør hud holder ikke særlig godt på parfume, så sørg for at fugte (jvf. punkt 2). Håret er faktisk det sted der holder bedst på dufte, og ellers vil pulspunkterne fremskynde duften på grund af varmen. Sørg altid for at købe en taskestørrelse, så din parfume kan komme med dig til fest. Du får brug for lidt ekstra duft, når du nu skal danse natten lang 😉