Løwén – Dansk allergivenlig kosmetik

             

 

Jeg troede det var løgn da jeg efter bare 14 dage med denne mascara kunne se mine vipper var længere og mere fyldige.

Så jeg skyndte mig til computeren for at læse lidt mere om det danske brand Løwén, og hvad det var der gjorde, at jeg bare ved at bruge en almindelig mascara, ingen primer, ingen vippeserum, ”bare” en almindelig mascara, kunne få så flotte vipper.

Det viser sig at Løwén har været så smarte og kloge at komme Biotinoyl-kompleks i deres BEYOND -VOLUME&CURL MASCARA. Biotinoyl kommer man i vippeserum produkter for at stimulere hårsækkene og fremme væksten. Det er jo GENIALT at jeg nu ”bare” skal komme mascara på (en mascara med en virkelig god børste der fanger og løfter alle vipper) og så får jeg flotte, lange, mere fyldige og sunde vipper.

Udover biotinoyl, indeholder BEYOND også Arganolie og E-vitamin som virkelig styrker og plejer vipperne. Til sidst kan man lige tilføje at alle Løwéns produkter er allergivenlige. Jeg er fuldstændig SOLGT og elsker bare denne vidunder mascara.

 Kr. 179,-

_________________________________________________________________________________________

 

Nu må jeg slet ikke glemme de 3 andre produkter som Løwén er startet ud med at lancere.

Der findes en PERFECTION- LENGHT MASCARA som du opnår ekstrem længde med. Denne mascara har en genial børste der med spidsen separerer de yderste små og fine vipper man altid har problemer med. En kombination af bla. Jojobaolie og Vitamin B5, plejer og tilfører ekstra vitaminer og mineraler til vipperne.

 Kr. 150,-

UNIQUE- VOLUME MASCARA har med dens smalle børste en helt unik måde at skabe intens fylde på, og du kan bygge uendelig mange lag på. Også i denne mascara finder du jojobaolie og Vitamin B5 som plejer og tilfører vitaminer og mineraler.

Kr. 150,-

 

REFRESHING- EYE MAKEUP REMOVER der nemt og ubesværet fjerner vandopløselig øjenmakeup. Aloe Vera og Vitamin B5 beroliger øjenområdet, og dine vipper og huden omkring øjenområdet føles så bløde og velplejet efterfølgende. Og så bliver jeg lige nødt til at vise Jer den fineste limited edition gaveæske Gold Leaf, men Beyond mascara og Eye makeup remover. Vil den ikke pynte under juletræet??

Kr. 130,- Gold Leaf Sæt Kr. 260,-

 

Jeg må give Løwén mine varmeste anbefalinger både på kvalitet, ingredienser og udseende. Det hele er bare lækkert og gennemtænkt 🙂

 

Skønne hilsner,

Karina

Skin&Tonic